”Nici nu pot să mă închei la șirete!” Asistat social din Argeș, la Paris în concediu de odihnă: ”Ce crimă am făcut?”

Sursa foto: b1.ro

Din cei 300 de asistați social câți sunt în Târgoviște, 270 au căzut în depresie! Au și adeverințe medicale care le atestă această boală – exact lucrul de care au nevoie pentru a fi siguri că nu sunt trimiși la muncă. 

Primarul din Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a sesizat Colegiul Medicilor, Casa de Sănătate și Poliția, ca să afle cum s-a răspândit această groaznică epidemie de… depresie! Edilul e hotărât să-i lase fără bani pe oameni, dacă se stabilește că sunt sănătoși, dar fără chef de muncă, informează Kanal D.

”Am adeverință, sunt bolnav, vai de capul meu! Nu pot nici să mă aplec, să mă închei la șirete!”, spune un bărbat de nici 40 de ani, care primește ajutor social.

”Păi dacă-mi vine sânge pe nas? Am tensiune, cum să muncesc?”, a spus o femeie în vârstă de 52 de ani.

Situația e ușor diferită în Argeș. Aici, asistații iau ajutorul de la stat, apoi pleacă în vacanțe. Este și cazul unui bărbat care a mers la Paris în concediu de… odihnă! Nici nu s-a străduit să ascundă acest lucru.

Ba chiar s-a fotografiat și s-a lăudat pe Facebook cu excursiile făcute. Și nu este singurul caz.

Dorel Tănăsescu, primarul din Bugheta de Jos, a povestit că bărbatul în cauză a venit într-o dimineață la primărie, s-a asigurat de bani, iar după-amiază era în avion și-și făcea selfie. Lângă el se aflau și cumnatul acestuia și soția, și ei asistați social.

”Era o problemă să-mi iau o vacanță? Ce crimă am făcut că am făcut o poză în avion? N-am voie să-mi fac o poză? Îmi fac o poză și cu dumneata!”, i-a spus asistatul social jurnalistului Kanal D.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here