Infirmierul care a ucis o asistentă, ulterior sinucigându-se, a fost înmormântat, marți, în comuna natală, Brebeni, fără slujbă religioasă

Infirmierul de la Spitalul Slatina care, la sfârțitul săptămânii trecute, în tura de noapte, a ucis o asistentă în sala de tratamente a Secției Psihiatrie, după care s-a sinucis, Gheorghe Ghenea, a fost înmormântat de rude marți la prânz, în localitatea natală, Brebeni. Înmormântarea s-a făcut fără slujbă religioasă, lucru normal la nivelul Bisericii Ortodoxe în cazul sinucigașilor.

În curtea casei s-au adunat zeci de localnici, rude, vecini, prieteni și cunoștințe. Înmormântarea a avut loc însă fără slujbă religioasă, lucru normal la nivelul Bisericii Ortodoxe în cazul sinucigașilor.

Trupul neînsuflețit al lui Gheorghe Ghenea a fost ridicat luni de la Morga Spitalului Slatina, de către sora sa.

Gheorghe Ghenea, în vârstă de 56 de ani, a ucis-o, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe asistenta Ramona Cosmescu, în vârstă de 46 de ani. Cei doi, angajați de mulți ani ai Spitalului Județean de Urgență Slatina, pe secția de Psihiatrie, aveau o relaţie de mai mult timp, iar crima ar fi fost săvârșită pe fondul geloziei de care suferea bărbatul.

Cei doi au intrat în sala de tratamente secției; mai întâi ea, apoi el. După ce a blocat ușa cu un pat, bărbatul și-a măcelărit prietena cu un cuțit, înjunghiind-o de mai multe ori în spate și în gât.

Ulterior, el și-a tăiat venele, după care, cu o putere greu de imaginat, ș-a înjunghiat în gât.

Scena crimei s-a consumat în țipetele disperate ale femeii. Auzind-o, colegii de tură au bătut la ușă și, pentru că nu au putut-o deschide, au chemat pompierii. Ușa a fost spartă, iar ceea ce li s-a înfățișat ochilor doar în filmele horror mai putea fi văzut: cei doi, cu multiple plăgi, erau plini de sânge, ca și podeaua încăperii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here