Lovitură dată de polițiști contrabandiștilor de țigări/ Peste 400.000 de țigarete, confiscate

În urma unui control în trafic, polițiștii din Bacău au confiscat peste 400.000 de țigarete susceptibile a proveni din contrabandă.

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au oprit pentru control, marți, pe D.N. 2, în comuna Filipeşti, un bărbat, de 40 de ani, din judeţul Suceava, care conducea un autoturism.

În urma controlului efectuat, polițiștii au depistat în interior 409.600 de ţigarete, netimbrate şi fără documente de provenienţă.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buhuşi.

Țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării, iar cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propuneri legale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de ţigarete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here