10 traficanți de droguri, arestați preventiv după mai multe percheziții rapide

În urma a 15 percheziții efectuate în Tulcea au fost depistate 10 persoane bănuite de trafic de droguri de risc și produse susceptibile a avea efecte psihoactive. Traficanții au fost arestați preventiv.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat, recent, 15 percheziții domiciliare, în municipiul Tulcea, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și efectuare fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma acestor activități au fost ridicate 125 de grame de substanțe susceptibile a fi droguri de risc. Au mai fost ridicate în vederea confiscării 16 telefoane mobile, instrumente folosite în activitatea infracțională și 9.100 de lei.

De asemenea, în aceeași zi polițiștii au pus în executare 16 mandate de aducere.

Din anchetă au rezultat indicii că, în perioada 2016 – martie 2018, zece bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, din județul Tulcea, ar fi săvârşit infracţiunile de efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, precum şi deţinere şi comercializare de droguri de risc, fără drept.

La data de 5 martie, Tribunalul Tulcea a luat față de cei zece bărbați măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Totodată, la descinderi au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, Gărzii de Coastă – S.T.P.F. Tulcea și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Tulcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here