Reprezentanții distribuitorului de energie electrică în Olt, luați la întrebări de primarii din sudul județului pentru penele de curent

În ultima perioadă de timp, în special în intervalele în care au fost înregistrate fenomene meteorologice periculoase, s-a constatat o creştere semnificativă a întreruperilor în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor din localităţile din sudul judeţului, motiv pentru care prefectul de Olt, Silviu Neacșu, a pus la punct o întâlnire între reprezentanții distribuitorului de curent electric și primarii localităților afectate.

Întâlnirea a avut loc la sediul Primăriei Corabia, unde primarii din 24 de localități sudice au purtat discuții cu Ion Dobrescu, preşedintele Directoratului Distribuţie Oltenia, și cu responsabili din domeniul tehnic şi investiţional al companiei.

„Prin această acțiune, prefectul județului a dorit ca toate problemele cu care se confruntă autoritățile locale și cetățenii în asigurarea alimentării cu energie electrică să fie prezentate direct conducerii distribuitorului de energie electrică, urmând ca acesta să identifice, pentru fiecare caz, soluții viabile.

De asemenea, prefectul județului a insistat ca în cazul unor defecțiuni majore sau lucrări de mentenanță, distribuitorul de energie electrică să înștiințeze, cu operativitate, autoritățile locale. Totodată, a solicitat acestuia remedierea defecțiunilor în cel mai scurt timp, prin suplimentarea echipelor de intervenție”, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Olt.

În cadrul întâlnirii, Silviu Neacșu a propus ca astfel de întâlniri să se desfășoare periodic, urmând a fi abordate inclusiv probleme de avizare sau care privesc soluțiile tehnice pentru diverse lucrări pe care distribuitorul de energie electrică le are în vedere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here