Liderul ALDE Slatina, Marius Bălașa, mușcat de câini în timp ce făcea jogging/A ajuns la spital

Președintele ALDE Slatina, Marius Bălașa, a ajuns la spital în urmă cu trei zile după ce a fost mușcat de un câine în timp ce făcea jogging la marginea orașului. El se află sub tratament și spune că vindecarea evoluează bine.

Liderul politic obișnuiește să alerge la anumite intervale de timp, pentru a-și menține o bună formă fizică și starea de sănătate în limitele normale. Marțea trecută, el a ales să facă jogging la marginea orașului, pe strada Tudor Vladimirescu, spre Curtișoara. Alergând în ritm egal, cu căștile la urechi, el a fost atacat la un moment dat de un câine a cărui apropiere nu a simțit-o și nici nu a avut timp să riposteze, apărându-se. Patrupedul nu a ratat ținta și la mușcat de picior.

„Alergam, aveam căștile la urechi și nu am auzit nimic. De regulă, aud câinii care mă latră în asemenea situații, dar pe acesta nu l-am auzit, e posibil să nici nu fi lătrat”, a povestit Bălașa.

El se află acum sub tratament cu vaccin antirabic. „Azi am făcut al doilea antirabic. Antitetanosul se face o singură dată, prima oară. Urmează apoi antirabicul, o schemă de vreo cinci injecții la anumite intervale de timp. Asta e procedura indiferent câte mușcături ei. Eu am avut un singur punct, m-a înțepat, mi-a dat sângele și asta a fost”, a mai precizat liderul ALDE Slatina.

2 COMENTARII

  1. Ce tragedie! L-au muscat de curulet? Asta este stire? Ok, stim sunt destui maidanezi pe strazi, dar vai ce stire interesanta! La ce categorie intra? La mondenitati? La cele de ora 5 Pro Tv?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here