Marius Oprescu: Vom avea o conducere nouă, iar dl Paul Stănescu va rămâne în conducere

Președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a vorbit, sâmbătă, la congresul partidului, despre candidatura vicepremierului Paul Stănescu la o funcție de vicepreședinte regional, despre modul de reprezentare la nivel de regiuni, dar și despre introducerea parității între femei și bărbați la nivelului funcțiilor de vicepreședinte.

„Astăzi avem un Congres în care se desfăşoară şi alegeri. Este un eveniment foarte democratic. Ieri s-au acceptat şi s-au validat toate candidaturile, chiar şi ale celor care n-au îndeplinit condiţiile stabilite iniţial. Cred că la final vom avea o conducere nouă care va duce mai departe programul de guvernare. Domnul preşedinte Paul Stănescu, aşa cum a stabilit organizaţia, şi-a depus candidatura şi bineînţeles că va rămâne în conducere, mai ales că pe zona noastră nu sunt candidaturi.

Nu este o procedură nouă, singura noutate fiind paritatea între bărbaţi şi femei, o condiţie europenă, foarte multe state o folosesc.

Iată că Partidul Social Democrat intervine cu această procedură, paritatea între bărbaţi şi femei, dar dacă ne uităm în trecut, înainte de ultimul Biroul Permanent, am avut tot vicepreşedinţi pe regiune”, a declarat Marius Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here