Paul Stănescu: Foaia de parcurs privind realizarea celor 4 stadioane pentru Euro 2020, monitorizată de premier

Vicepremierul Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării Regionale, a declarat, luni, într-o conferință de presă la Palatul Victoria, că se va ocupa personal de foaia de parcurs privind realizarea celor patru arene de fotbal – ‘Steaua’, ‘Arcul de Triumf’, ‘Rapid’ şi ‘Dinamo’ – în vederea desfăşurării unor meciuri de la Campionatul European 2020, iar finalizarea acestor obiective va fi monitorizată de prim-ministrul Viorica Dăncilă. Realizarea celor patru stadioane va ridica Bucureştiul la un nivel de infrastructură sportivă egală cu cea a marilor orașe europene, a mai spus vicepremierul Stănescu.

“V-am spus cum stau lucrurile, foaia de parcurs, toată această foaie de parcurs va fi monitorizată de doamna prim-ministru, iar eu mă voi ocupa personal de acest lucru”, a declarat Paul Stănescu, citat de Agerpres.

Realizarea celor patru stadioane va ridica Bucureştiul la un nivel de infrastructură sportivă egală cu cea a marilor orașe europene, a mai declarat vicepremierul.

„Totodată, aceste investiţii constituie şi investiţii în sănătate, pentru că un om care face sport este şi un om mai sănătos.

Nu în ultimul rând, cu aceste patru arene, alături de Arena Națională și cele două stadioane aflate în proximitatea Bucureștiului (respectiv Ploiești și Giurgiu), capitala noastră va avea capacitatea organizării de evenimente sportive importante, precum campionate europene de fotbal pentru juniori, tineret, fotbal feminin și competiții de rugby la nivel european. Pe lângă aceste competiții, Bucureștiul va putea organiza și evenimente pentru tineret, concerte, festivaluri sau adunări publice”, a conchis Paul Stănescu.

La conferinţa de presă de la Palatul Victoria au mai participat ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, preşedintele Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale de Investiţii, Manuela Pătrăşcoiu, şi consilierul onorific al premierului, fostul internaţional Gheorghe Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here