Ce spune liderul PNL Olt, Liviu Voiculescu, despre trecerea primarilor din Osica de Jos și Slătioara, „cu sufletul”, la PSD

Contactat de OLT-ALERT în legătură cu informațiile potrivit cărora primarii liberali din Osica de Jos și Slătioara au trecut, „cu sufletul”, la PSD, președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a declarat, marți, că nu are nici o informație în legătură cu acest subiect.

„Nu mi-a comunicat nimeni nimic în legătură cu această informație. Voi avea discuții cu cei doi, să vedem ce se întâmplă. Am purtat mai multe discuții cu primarii noștri și nimeni nu a spus că intenționează să-și schime orientarea politică”, a declarat, pentru OLT-ALERT, Liviu Voiculescu.

Potrivit unor surse politice, este vorba de primarul comunei Osica de Jos, Marian Pistol, și de primarul localității Slătioara, Savu Ungureanu.

Scriptic, în acest moment PNL mai numără, în Olt, 17 primari. Este vorba de edilii din Balș, Scornicești, Crîmpoia, Cungrea, Iancu Jianu, Izbiceni, Leleasca, Mihăești, Pleșoiu, Studina, Traian, Urzica, Vădăstrița, Voineasa, Vulpeni, Osica de Jos și Slătioara. Pe ultimii doi nu se mai poate miza, așa că ar mai rămâne 15 primari.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here