S-a plimbat gol puşcă prin bloc, apoi s-a aruncat de la etajul 9

Mai mulți gălățeni au trecut marți prin clipe de groază, când un vecin de-al lor s-a aruncat, chiar sub ochii lor, de la etajul 9 al blocului în care locuia.

Victima, un tânăr în vârstă de 26 de ani, a murit pe loc. Acesta a fost găsit fără suflare și… gol pușcă.

Muncitorii care reparau un lift din acel imobil au susținut că băiatul a coborât în pielea goală la parter, înainte de a se sinucide.

”Noi lucram jos la lift, a coborât în pielea goală şi s-a dus până în spate. Noi trebuia să luăm nişte cărămizi din spate, a trecut pe lângă noi s-a uitat în spate şi a inspectat terenul. Era foarte ciudat, era cu părul ciufulit şi în pielea goală, dădea din mâini şi ne-a spus că vrea să facă ceva în spate. A zis că el vrea să se arunce”, a spus unul dintre muncitori, citat de gazetagalaţiului.ro. 

Administratorul restaurantului unde tânărul lucra ca ospătar spune că băiatul era foarte liniştit şi harnic. Cuvinte de laudă despre el au și vecinii: ”Era foarte educat. Saluta pe toată lumea, se comporta frumos. Habar nu am de ce s-a aruncat”.

Unul dintre vecini a povestit, însă, că l-a văzut de mai multe ori pe băiat într-o stare euforică bizară şi că a avut un comportament nefiresc şi înainte de a se sinucide: ”L-am auzit strigând nu mai pot, nu mai pot, m-am simţit bine, nu mai pot de fericire”.

Polițiștii au deschis o anchetă și principala ipoteză pe care o iau în calcul este cea a suicidului. Există, totuși, niște semne de întrebare, dat fiind că din casă s-a auzit, înainte de tragedie, o voce care-i striga să nu se arunce. Anchetatorii urmează să stabilească dacă în locuință se mai afla vreo persoană în momentul în care băiatul s-a aruncat de la etaj.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here