Val de dispariții în Olt/ O femeie și copilul ei de două luni sunt de negăsit de 4 zile

Polițiștii din Olt caută o femeie, de 38 ani, domiciliată în Germania, care a plecat voluntar de la domiciliul concubinului său, din orașul Balș, județul Olt, și nu s-a mai întors. Femeia a plecat împreună cu fiul lor, în vârstă de două luni.

Victor Ștefan Coșerin, din Balș, a sesizat, vinerea trecută, dispariția concubinei sale, care a plecat voluntar de la domiciliu acestuia și nu a mai revenit. Femeia a plecat împreună cu fiul minor al acestora, Coșerin Abraham.

Semnalmente femeii sunt următoarele: 1,65 metri, constituţie atletică, ten deschis, păr blond lung.

„La data plecării de la domiciliu, femeia purta colanți negri, pulover gri, fiind încălțată cu o pereche de pantofi sport”, spun reprezentanții Poliției Olt.

Polițiștii fac apel la populație: persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Aceasta nu este singura dispariție în Olt. Polițiștii din Olt mai caută, de cinci luni, un bărbat, de 43 ani, din Slatina, care, în seara zilei de 25 septembrie 2017, a plecat de la domiciliul său și de atunci a rămas de negăsit.

Este vorba de Adrian Ștefan a cărei dispariția a fost anunțată de mama sa chiar în ziua dispariției.

Semnalmente bărbatului: 1,65 metri, constituţie astenică, păr șaten tuns normal, început de calviție,față ovală, purta barbă și mustață neîngrijite. Nu se cunosc obiectele vestimentare purtate de acesta la data dispariției.

Și în acest caz oamenii legii fac apel la persoanele care pot furniza informații despre bărbat să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

În 12 februarie o femeie din localitatea Tufeni declara Poliției dispariția fiicei sale minore care este de negăsit încă din 8 ianuarie. Potrivit OLT-ALERT, minora este însărcinată cu al doilea copil după ce, anul trecut, a părăsit, la spital, imediat după naștere, primul său făt, nerecunoscut de bărbatul cu care are o relație intimă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here