Deși s-a încercat salvarea sa, slătineanul găsit spânzurat a MURIT. Avea 39 de ani/Ce nu se știe

Bărbatul în vârstă de 39 de ani, din Slatina, găsit spânzurat, miercuri seara, de o anexă din gospodăria sa de pe strada Fundătura Oltului, a fost declarat decedat. Echipele de salvare ajunse la fața locului i-au făcut manevre de resuscitare, însă slătineanul nu a putut fi readus la viață.

Pompierii SMURD Slatina și un echipaj cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță au ajuns la fața locului și au acționat imediat pentru salvarea bărbatului.

„Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost găsit spânzurat într-o anexă gospodărească, este în stop cardio-respirator, iar în acest moment echipajele execută manevre de resuscitare”, declara, în jurul orei 18.00, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgenț (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Cu toate eforturile depuse de echipele medicale, slătineanul nu a putut fi readus la viață, medicul fiind nevoit să declare decesul.

„Chiar eu am fost la caz. Decesul a fost declarat în jurul orei 18.00”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciulu de Ambulanță Județean, dr. Alin Duminică.

Bărbatul era cunoscut cu afecțiuni psihice și nu își mai luase tratamentul de câteva zile, a mai precizat Alina Duminică.

Ce nu se știe este că bărbatul nu s-a aflat la primul act suicidal. El a încercat să își pună capăt zilelor și săptămâna trecută, dar a fost salvat la timp de echipele medicale. De data aceasta a reușit, din păcate, să își pună planul în aplicare. Utimul plan.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here