Ce riscă șoferii de autocamioane care pătrund pe străzile din centrul Slatinei/Amenzile sunt usturătoare

Polițiștii locali din Slatina îi atenționează pe șoferii de autovehicule cu gabarit și tonaj mari să nu mai pătrundă pe străzile din interiorul orașului unde circulația pentru camioane este interzisă. În caz contrar, ei riscă amenzi de până la 2.900 de lei.

Poliția Locală Slatina, atrage din nou atenția conducătorilor auto că, potrivit art. 173 din HG 1391/2006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, este interzisă circulaţia autovehiculelor cu mase şi/sau gabarite depăşite pe sectoarele de drum unde sunt instalate indicatoare de interzicere, restricţie sau limitare a accesului acestora, dacă vehiculul sau ansamblul de vehicule atinge ori depăşeşte lăţimea, înălţimea, lungimea sau masele pe axe ori masa totală maximă admisă.

„Polițiștii locali din cadrul Compartimentului Rutier, vor continua să acționeze și în această săptămână pentru depistarea conducătorilor auto care pătrund cu autovehiculele de mare tonaj în zone interzise din  municipiul Slatina și în special, pe B-dul  A. I. Cuza, zonă în care nu este permisă circulația autovehiculelor cu o masă mai mare de 3,5 tone, existând restricții de tonaj, sancțiunea contravențională fiind cuprinsă între 9 și 20 puncte amendă, mai exact între 1305 și 2900 lei”, a explicat șeful polițiștilor locali, Adrian Pop.

1 COMENTARIU

  1. Pai daca intra pe interzis intra cu un motiv (incarca sau descărca)și chiar daca intra din greșală soferul autotren nu trebuie sancționat cu amendă nesimtita pt o greșală că are și el familie pe care tre s o întrețină ,oricum este este o chestiune care nu se întâmplă nicăieri în “lume”,ce i drept nicăieri în lume nu sunt “comunitari”că polițiștii nu pot să i numesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here