Comentariile OLT-ALERT / Liviu Voiculescu, ipocrit sau lider slab?

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, nu și-a crezut ochilor citind articolele din presa locală care dezvăluiau, marți, că doi dintre și așa puținii primari pe care liberalii îi mai au în județ nu mai aparțin decât formal Partidului Național Liberal. Este vorba de Marian Pistol, primarul comunei Osica de Jos, și de Savu Ungureanu, primarul localității Slătioara, care au trecut „cu sufletul” la PSD.

Luat pe nepusă masa de această informație, Voiculescu nu s-a simțit tocmai bine în pielea sa de lider trădat. Cel puțin așa am sesizat noi în convorbirea telefonică pe care am avut-o cu domnia-sa imediat după ce informația a luat calea mediului virtual: că nu s-a simțit deloc confortabil. Presupunem că, imediat după aflarea acestei vești, i-a sunat pe cei doi edili să îi întrebe cât de adevărată este informația. Nu știm dacă așa a făcut și, dacă a făcut-o, nici ce i-au spus cei doi primari. Știm însă că, la o zi distanță, președintele PNL Olt posta pe pagina sa de socializare un mesaj în care se îndoia de veridicitatea articolelor publicate. Caz în care cei doi primari fie l-au mințit și el a luat-o de bună, fie i-au spus adevărul (trunchiat sau total), iar el a încercat să își mascheze starea celui tras pe sfoară îmbrăcând ipocrizia.

Și într-un caz, și în celălalt, Liviu Voiculescu (altfel cu o inteligență bine ventilată) pierde. Dacă a fost mințit ca la ușa cortului înseamnă că nu are îndeajuns de înalte calități de lider. Iar dacă nu a fost mințit și spune ceea ce spune, este doar un ipocrit. Unul în plus, pentru că PNL Olt nu duce deloc lipsă de așa ceva.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here