Olt: Școlile și grădinițele vor fi ÎNCHISE vineri, 23 martie, din cauza vremii

Inspectoratul Școlar Județean Olt a decis ca vineri, 23 martie, toate unitățile de învățământ preuniversitar să rămână închise din cauza vremii rele prognozate de meteorologi.

„Având în vedere condițiile meteorologice nefavorabile (cod portocaliu de ninsori însemnate cantitativ, strat nou de zăpadă, intensificări de vânt și temperaturi foarte scăzute), precum și previziunile meteorologice nefavorabile pentru perioada următoare, care vizează întreaga rază teritorială a județului Olt, cu aprobarea Consiliului de Administrație, prin decizia numărul 121 emisă de inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Olt, s-a dispus suspendarea cursurilor în unitățile de învățământ preuniversitar din județul Olt pentru ziua de vineri, 23.03.2018”, se arată într-un comunicat transmis de IȘJ Olt.

Județul Olt se află, miercuri și joi, până la ora 15.00, sub avertizare meteorologică de vreme deosebit de rece, ninsori moderate cantitativ și polei.

De joi, Oltul intră, începând cu ora 15.00, sub Cod Galben de ninsori însemnate cantitativ, intensificări ale vântului, vreme deosebit de rece. Avertizarea este valabilă până vineri, la ora 20.00.

De vineri seară, județul Olt va fo sub Cod Portocaliu de vreme rea. Potrivit meteorologilor, vor fi ninsori abundente, strat de zăpadă consistent, temporar viscol și vizibilitate scăzută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here