Polițiștii locali din Slatina, activitate intensă înainte de Paște/Aviz șoferilor indisciplinați/ Arterele aflate sub atenție crescută

Polițiștii locali din Slatina își vor concentra atenția în această perioadă premergătoare Sărbătorilor Pascale pe câteva artere extrem de circulate, astfel încât să prevină neregulile sau să sancționeze, la sânge, neregulile în trafic și să prevină, astfel, evenimentele negative pe străzile municipiului-reședință de județ.

Citește și INTERVIU/Gabriel Buliteanu, liderul PNL Slatina: „Meritocrația este singura cale spre succes”

Având în vedere că, în această perioadă a anului, numărul de autoturisme care tranzitează municipiul este în continuă creștere, datorită Sărbătorilor Pascale care se apropie, și în această săptămână efectivele din cadrul Direcției Politia Locală Slatina vor continua să monitorizeze și să ia măsurile legale în cazul conducătorilor auto care opresc sau staționează în locuri în care este interzis acest lucru.

„Se va acționa cu precădere pe străzile Crișan și Artileriei și pe bulevardul A.I. Cuza”, a precizat șeful Poliției Locale Slatina, Adrian Pop.

Totodată, polițiștii locali vor lua măsuri pentru menținerea ordinii publice în zona lăcașurilor de cult cu ocazia desfășurării ceremoniilor religioase prilejuite de Duminica Floriilor, acțiuni ce vor viza și identificarea și sancționarea cerșetorilor.

Săptămâna trecută, polițiștii locali au aplicat nu mai puțin de 68 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe, 48 de amenzi, fiind aplicate șoferilor indisciplinați în trafic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here