Cine este bărbatul care a comis tripla crimă din Braşov. Şi-a ucis soţia şi cei doi copii în somn

Florin Mircea Buliga este autorul triplei crime de la Braşov. Acesta şi-a ucis soţia şi cei doi copii în timp ce aceştia dormeau. Pe pagina de Facebook a soţiei există mai multe fotografii cu toată familia.

Se vorbește și despre faptul că acesta ar fi încercat să se sinucidă în urmă cu câteva zile.

O angajată a firmei care se ocupă de vânzarea unor aparate medicale şi care este administrată de bărbatul suspectat de triplă crimă a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că acesta nu era violent.

”Noi suntem aici cu oamenii, nu ştim nimic, nimic. Ne-a spus ce avem de făcut şi atât. Nu era abătut. Nu era un violent, în niciun caz, mie nu-mi vine să cred. Eu tot sper că nu e adevărat. Am încercat să sunăm şi nu ne răspunde pe niciun telefon. Era ortodox, nu avea altă credinţă. Copiii veneau pe aici, nu se certa cu soţia. La noi era o atmosferă frumoasă, armonie tot timpul”, a spus angajata.

La rândul său, Traian Tomescu, preşedintele Asociaţiei Generale a Inginerilor din România, sucursala Braşov, din care făcea parte şi Florin Mircea Buliga, a declarat şi el că bărbatul nu a dat vreodată semne de violenţă, scrie Mediafax.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here