Olt/Drumul Județean 679 B, închis după ce apa a DISTRUS acostamentul pe zeci de metri

Drumul Județean 679 B a fost închis în zona satului Mândra din comuna Văleni, după ce apa acumulată din topirea zăpezii a distrus acostamentul drumului pe zeci de metri.

În zonă acționează pompierii din Caracal pentru evacuarea apei, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

„Pompierii Detașamentului Caracal acționează în comuna Văleni, sat Mandra, cu o motopompă remorcabilă, pentru evacuarea apei acumulate în urma topirii zăpezii. În zona respectivă, Drumul Județean 679 B a fost închis din cauza apei care a erodat acostamentul drumuli pe aproximativ 20 de metri liniari”, a declarat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

În ajutorul salvatorilor din Caracal a sărit și un echipaj al Detașamentului de Pompieri Slatina, care s-a deplasat în zonă cu o motopompă de mare capacitate după ce au încheiat o altă misiune de asanare a apei în localitatea Coteana, unde apa provenită tot din topirea zăpezii a pătruns în mai multe gospodării.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here