Elevă înjunghiată chiar în cancelaria școlii

Încă un incident grav a avut loc într-o şcoală din România. O elevă a fost atacată cu cuțitul de un bărbat chiar în cancelaria școlii dintr-o localitate din județul Vaslui. 

S-a întâmplat vineri, la Oșești, în Vaslui, când un tânăr de 24 de ani înarmat cu un cuțit a venit la școală să caute o elevă de 14 ani. O profesoară l-a văzut și a anunțat părinții fetei, care au venit și ei la școală.

Fata, care era la ore, a fost scoasă din clasă. Împreună cu mama și profesoara, au mers la Cancelarie. Aici a intrat și tânărul, care a trecut la amenințări. A avut loc o altercație, în cursul căreia eleva a fost rănită la mână de tânăr, cel mai probabil în momentul bărbatul a tras-o ca să o ia cu el. Tânărul insista ca eleva să îl urmeze.

A tras-o cu forțșa după el, a luat-o spre pădure, după care a dus-o acasă la o rudă de-ale lui. Acolo au fost găsiți de polițiști.

Tânăra a fost internată pentru a primi îngrijiri medicale, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru lipsire de libertate, lovire și alte violențe, port de obiecte periculoase și amenințare.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here