Reținut pentru trafic de droguri de risc după ce polițiștii l-au prins cu 10 kg de cannabis/VIDEO

Polițiștii din Cluj-Napoca au depistat un tânăr imediat după ce a preluat cu colet cu aproximativ 10 kilograme de cannabis, care fusese transportat cu un autocar, din Spania. Cazul a fost preluat de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Cluj și de procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, cel în cauză fiind reținut pentru trafic de droguri de risc.

La data de 1 aprilie, în urma unei sesizări privind transportarea unui colet ce poate conține substanțe interzise, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au organizat o acțiune de prindere în flagrant.

Astfel, în jurul orei 01:40, un tânăr, de 21 de ani, din Câmpia Turzii a preluat coletul, în  Cluj-Napoca, dintr-un autocar care venea din Spania, fiind imobilizat de polițiști.

În interiorul coletului, polițiștii au descoperit mai mulți saci din plastic, care conțineau o substanță vegetală de culoare verde, cu un miros puternic înțepător.

Cauza a fost preluată de către polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate și de procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, iar în urma analizei celor 10 kilograme de substanțe vegetale, s-a stabilit că sunt droguri, respectiv cannabis.

De asemenea, în cursul zilei de ieri a fost efectuată o percheziție la domiciliul tânărului, de unde a fost ridicat un cântar electronic.

Cel în cauză a fost reținut de către procurori pentru trafic de droguri de risc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here