Veste tristă pentru toți pensionarii români înainte de Paște/Știrea îi va DEVASTA

Pensionarii nu își primesc pensiile înainte de Paște. Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marți, că doar salariații bugetari își vor primi banii înainte de sărbători.

“Salariile vor intra săptămâna aceasta, înainte de Paște. Pensiile nu. Și am să explic de ce. Pensiile se dau între 14 și 27 ale lunii. Dacă le dăm acum va fi o perioadă foarte mare până când pensionarii vor lua următoarea pensie. În plus, de abia am terminat cu pensiile pe luna trecută și este foarte greu să tipărim fluturașii de pensie”, a subliniat premierul, potrivit ziare.com, citat de b1.ro.

Anul trecut, pensiile au fost devansate astfle încât pensionarii au primit veniturile care le se cuveneau înainte de Paște. De regulă, cam așa au stat lucrurile în toți anii trecuți.

Despre contribuțiile la Pilonul II de pensii, premierul a spus că nu se are în vedere nicio schimbare.

“Nu vă pot da prea multe detalii despre pilonul II. Nu este o schimbare. Contribuţiile la pilonul II au scăzut la 3,75. Vom face un grup de lucru, vom vorbi cu doamna ministru, apoi vom anunţa. Nu e normal să vorbim despre lucruri nefinalizate”, a anunţat Dăncilă, potrivit b1.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here