Liderul ALDE Olt, Mihai Niță, a devoalat de ce vrea să plece din partid: Neînțelegeri cu PSD

Președintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niță, care amenință că demisionează din funcție și din partid, nespunând exact care este motivul în declarațiile date miercuri presei locale, a devoalat, pentru OLT-ALERT, de ce este atât de supărat: neînțelegeri mari cu PSD la nivel local.

Întrebat joi dimineață de OLT-ALERT care este, de fapt, motivul pentru care intenționează să demisioneze din ALDE, Mihai Niță a spus că nu este lăsat să își ducă la bun sfârșit un proiect și că are neînțelegeri la nivel local cu PSD.

„Este legat un pic și de național, nu prea mult, dar și de local, de colaborarea cu PSD-ul, de colaborarea cu colegii mei. Văd că lucrurile nu se îndreaptă și, dacă nu pot să duc la îndeplinire un proiect pe care îl am, normal că voi pleca. Proiectul e să întăresc partidul și mă gândesc că și împreună cu coaliția, cu PSD-ul în special. Am neînțelegeri pe acest proiect cu partenerii de coaliție la nivel local”, a declarat, pentru OLT-ALERT, președintele ALDE Olt.

Pe de altă parte, liderul ALDE Olt admite că, în cadrul acestor neînțelegeri, pe undeva ar fi și vina sa.

„Acum, sunt niște lucruri pe care nu pot să le spun în amănunt acum, dar sper să trec peste momentul ăsta și poate reușesc să pun niște lucruri la punct, să mă fac înțeles, că poate sunt și eu de vină, și să rămân în coaliție”, a mai spus Mihai Niță.

Liderul ALDE a declarat, miercuri, că este posibil să demisioneze din partid, urmând să ia o decizie în următoarele 10 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here