Ioan Ciugulea, despre anunțata demisie a lui Mihai Niță: „Sunt surprins. Nu i-a fost refuzat nimic”

Contactat de OLT-ALERT pe marginea subiectului legat de anunțata plecare din ALDE a președintelui Organizației Olt, deputatul Mihai Niță, vicepreședintele Ioan Ciugulea a declarat că este total susprins, afirmând că ieșirea intempestivă a liderului ALDE Olt, care amenință cu demisia din partid, este de neînțeles, în condițiile în care între el și organizație nu a existat nici o tensiune. 

„Nu îl înțeleg de ce este atât de supărat. În ceea ce ne privește nu ne-am certat, iar organizația i-a îndeplinit întotdeauna cererile. A ieșit ieri pe postul local Prima TV și a spus că între ALDE și PSD nu există, de fapt, coaliție nici la nivel național, nici la nivel local, dar nu știe nimeni de ce este supărat”, a declarat Ioan Ciugulea, spunând că joia următoare ALDE Olt are ședință de birou.

Nici din declarațiile date presei locale nu reiese care este motivul supărării sale.

„Dacă nu găsesc soluţiile să ies din criza în care se află partidul, normal că eu trebuie să-l părăsesc. Nu m-am gândit că voi pleca undeva. La un moment dat, când într-o echipă, fie ea de orice natură, lucrurile nu funcţionează cum trebuie, consider că cel care conduce echipa nu este suficient de atent, n-are simpatia necesară, n-are tot ce-i trebuie ca să ţină lucrurile în mână şi el e vinovat. Atunci părăseşte echipa ca să poată să meargă lucrurile în continuare. N-au unde să mă urmeze alţi colegi pentru că eu voi rămâne independent, nu voi merge la un partid. Eu nici nu vreau să fac rău partidului. Eu vreau ca ALDE să funcţioneze  şi, dacă voi ajunge acolo, doresc să funcţioneze mai bine decât a făcut-o cu mine”, a declarat, miercuri, pentru Gazeta Nouă Mihai Niță.

Ioan Ciugulea suspectează că, de fapt, ar fi vorba de neînțelegeri apărute între președintele ALDE Olt și partenerii de coaliție din PSD la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here