Tânăr de 17 ani din Olt, ARESTAT preventiv pentru ȘANTAJ/ Este incredibil ce i-a trecut prin cap

Polițiștii olteni, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Corabia, au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a unui tânăr bănuit de șantaj.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Operațiuni Speciale Craiova, au organizat, marți, o acțiune de prindere în flagrant delict a unui tânăr în timp ce primea o importantă sumă de bani de la o persoană pe care o șantaja.

Cu această ocazie, polițiștii au surprins un tânăr, de 17 ani, din orașul Corabia, în timp ce primea de la un alt tânăr, de 19 ani, din aceeași localitate, suma de 3.000 de lei.

„În fapt, tânărul, de 17 ani, a formulat o plângere nereală, împotriva persoanei șantajate, cu scopul de a obține bani de la aceasta. Astfel, ulterior formulării plângerii, tânărul în cauză ar fi pretins victimei suma de 10.000 de lei, reprezentând prețul împăcării și adresându-i amenințări,  în cazul în care nu îi va remite suma de bani solicitată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Tânărul, de 17 ani, a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de șantaj, amenințare, hărțuire și inducerea în eroare a organelor judiciare.

Ulterior, tânărul a fost prezentat Judecătoriei Corabia, fiind dispusă arestarea preventivă a acestuia pe o durata de 30 de zile. Bărbatul se află acum în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here