Grav accident în noaptea de Înviere în Olt. Două victime au ajuns la spital cu mai multe traumatisme/Mașina a fost găsită la 150 metri de șosea/Imagini foto și video de la fața locului

Doi bărbați din Olt au ajuns la spital cu mai multe traumatisme, în noaptea de Înviere, după ce autoturismul cu care circulau s-a răsturnat pe raza localității Ștefan cel Mare. Este posibil ca șoferul să fi apăsat bine pedala de accelerație, doar așa explicându-se de ce mașina a fost găsită de pompieri răsturnată pe câmp, la circa 150 de metri față de șosea. Din cauza poziției mașinii, salvatorii au extras victimele rămase încarcerate în autoturism prin portbagajul autovehiculului.

La fața locului au ajuns pompierii Gărzii Vișina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, dar și pompierii de la Garda Bechet, județul Dolj. De asemenea, la fața locului au intervenit două echipaje ale Ambulanței.

„Pompierii Gărzii Vișina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, au intervenit noaptea trecută, în comuna Ștefan cel Mare, la un accident rutier.

La locul intervenției s-au deplasat și pompierii de la Garda Bechet, din cadrul ISU Dolj, dar și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt.

În accident a fost implicat un singur autoturism în care se aflau două persoane.

Echipajele au găsit autoturismul pe câmp, răsturnat pe o parte, la circa 150 de metri de Drumul Județean 544”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Șoferul, în vârstă de 53 de ani, din comuna Ianca și pasagerul, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Potelu, au fost găsiți blocați în autoturismul grav avariat.

Având în vedere poziția în care a fost găsit autovehiculul, echipajele de intervenție au extras victimele prin portbagajul acestuia.

„Ambele victime erau politraumatizate și au fost transportate la Centrul de Primire Urgențe Caracal”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here