Polițistă BĂTUTĂ măr de un recidivist într-un club

O angajată a Poliției de Frontieră și un student la Academia de Poliție au ajuns la spital, după ce au fost snopiți în bătaie de un bărbat eliberat recent din închisoare, scrie ActualMM.

Incidentul șocant a avut loc în noaptea de duminică spre luni într-un local din comuna Vișeu de Sus, județul Maramureș. Scandalul a pornit din cauza unui bărbat proaspăt eliberat din închisoare care ar fi vrut să se răzbune, notează vasiledale.ro.

Individul a bătut-o pe polițista angajată a Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației , dar și pe un tânăr care este student la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București. Polițistul student făcuse practică tocmai la pușcăria unde era încarcerat agresorul!

După ce a terminat cu bătuta din interior, scandalagiul a ieşit în stradă şi a distrus o mașină parcată în fața clubului.

Martorii care au asistat la agresiune au sunat la 112 ca să ceară ajutor. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de Poliție, dar și o ambulanță.

Polițiștii bătuți au primit îngrijiri medicale și apoi au fost transportați la spital. Între timp, oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc scandalul.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here