Lucrările pentru modernizarea parcului din centrul Slatinei se încheie oficial/ Cât a costat investiția/FOTO

Lucrările pentru modernizarea parcului din centrul Slatinei, în zona BCR, sunt aproape încheiate. Însoțit de prefectul județului și de mai mulți reprezentanți ai primăriei, primarul Emil Moț a inspectat, miercuri, parcul, declarându-se mulțumit de rezultatele investiției puse în operă de societatea orașului care se ocupă de spațiile verzi, SC Dezvoltare Urbană SA. 

Modernizarea parcului a costat bugetul local circa 200.000 de lei. Parcul a suferit modificări profunde, fiind traversat pe toată lungimea de Tunelul Îndrăgostiților, un coridor cu gresie pe jos și cu boltă metalică ce va fi acoperită de Mâna Maicii Domnului, plantată de jur-împrejurul construcției. De asemenea, Tunelul Îndrăgostiților este prevăzut cu bănci și instalație proprie de iluminat.

„Am inspectat azi (miercuri-n.r.) parcul și mă consider mulțumit. Ultimele lucrări au constat în montarea lămpilor de iluminat și îndepărtarea instalației electrice festive pe care am instalat-o astă-iarnă. Săptămâna viitoare lucrările vor fi încheiate oficial. Este o investiție bună, frumoasă și necesară cetățenilor noștri.

Piesa de rezistență este Tunelul Îndrăgostiților, numit așa pentru că, de jur-împrejur, am plantat Mâna Maicii Domnului, care se va cățăra pe bolta metalică și va acoperi construcția”, a declarat, pentru OLT-ALERT, primarul Emil Moț.

Potrivit directorului SC Dezvoltare Urbană SA, Florin Dumitrescu, investiția a costat 200.000 de lei și a fost finanțată de la bugetul local.

„Lucrările ne-au costat circa 200.000 de lei, cea mai mare parte a sumei fiind cheltuită pe materiale. Investiția a fost realizată de compania primăriei, nu avea rost să o externalizăm ”, a declarat Florin Dumitrescu.

La inspectarea parcului a fost prezent și prefectul județului, Silviu Neacșu, care a avut cuvinte de laudă la adresa primarului.

Este a doua investiție de acest gen pe care SC Dezvoltare Urbană SA Slatina o realizează, după ce, anul trecut, a fost modernizat Parcul Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here