În Olt, fermierii pot depune cereri de plată la APIA și în zilele libere de 30 aprilie și 1 mai

Serviciile de specialitate și centrele locale din cadrul Centrului Județean Olt al Agenției de Plăți și Intervenții în Agricultură (APIA) vor lucra și în zilele libere de 30 aprilie și 1 mai, pentru primirea cererilor de plată din partea fermierilor. 

”Având în vedere Nota de Serviciu nr. 16.309/18.04.2018 emisă de directorul general al APIA, Agenției de Plăți și Intervenții în Agricultură Olt – Centrul Județean Olt informează că serviciile de specialitate și centrele locale din cadrul Centrului Județean Olt, implicate în primirea cererilor de plată, vor avea program de lucru normal în zilele de 30 aprilie și 2018 și 1 mai 2018, orele 08.00 – 16.30.

Fermierii sunt invitați în aceste zile să se prezinte la sediile APIA – Centrul Județean Olt/centrele locale, pentru depunerea cererilor de plată”, se arată într-un comunicat de plată al APIA Olt.

În intervalul 1 martie – 15 mai 2018, fermierii pot depune la Centrele judeţene/locale APIA şi al Centrul Municipiului Bucureşti, o singură cerere unică de plată, chiar dacă deţin suprafeţe de teren în localităţi sau judeţe diferite.

Pentru suprafaţe mai mari de 50 hectare de teren agricol cererile se depun la centrele județene APIA, iar în cazul în care se care solicită o suprafaţă mai mică sau egală cu 50 hectare teren agricol cererile se depun la Centrele locale.

Sprijinul financiar este finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here