Trafic și consum de droguri în Olt/ Un bărbat din Caracal, săltat de DIICOT și, ulterior, arestat preventiv

Polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor din cadrul DIICOT, au efectuat, recent, o percheziție la domiciliul unei persoane din Caracal, bănuită de trafic și consum de droguri. Bărbatul a fost arestat preventiv.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Olt, au efectuat o percheziţie pe raza municipiului Caracal, la domiciliul unui bărbat, Victor Daniel Păunescu, de 28 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de trafic şi consum ilicit de droguri de risc.

În urma percheziției domiciliare, polițiștii au ridicat mai multe bunuri, respectiv o pungă, care conținea aproximativ 2 grame material vegetal uscat de culoare verde, o pungă în care se găseau semințe canabis și un cântar electronic.

Bărbatul, de 28 de ani, a fost condus pentru audieri la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt.

În fapt, acesta este bănuit că, în perioada 2017 – până în prezent, ar fi comercializat droguri și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive către diverse persoane de pe raza municipiului Caracal.

Împotriva bărbatului a fost dispusă arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

”Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

În cadrul acestei acţiuni au fost angrenaţi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here