A murit cel mai cunoscut polițist din Olt. Tragedia a avut loc duminică seară – FOTO

Polițistul din Olt care a devenit cunoscut la nivel național după ce a fost împușcat în cap de iubita lui, în urmă cu trei luni, a murit, duminică seară, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, unde se afla în comă. 

Decesul lui Bogdan Dumitrescu, care avea 32 de ani, a survenit după mai multe intervenții chirurgicale, din cauza unei septicemii.

Polițistul Bogdan Dumitrescu, de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, a fost împușcat, în noaptea de 30 spre 31 ianuarie, de iubita sa după ce aceasta s-ar fi jucat cu pistolul prietenului ei.

Înainte de nenorocire, polițistul a mers cu iubita sa la niște prieteni, unde au servit masa și au consumat băuturi alcoolice. Au plecat de acolo fără să se fi certat, după cum au declarat membrii familiei vizitate de polițist și iubita lui.

Bogdan nu a fost împușcat cu arma din dotarea Poliției, ci cu o armă personală atipică, pentru că pistolul, deținut legal, nu avea piedică.

Bogdan Dumitrescu avea doar 32 de ani și era tatăl a doi copii

Polițistul fusese căsătorit în trecut și era tatăl a doi copii. Fosta lui soție nu a vrut să facă decșarații, spunând doar că Bogdan avea o relație foarte bună cu copiii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here