Beți la datorie! Doi ”oameni ai legii”, prinși băuți în timpul unei misiuni

Beți la datorie! Aşa au fost surprinşi doi poliţişti din Târgu Neamţ, în timpul unei misiuni de patrulare prin oraş. Un echipaj al Poliţiei Rutiere i-a oprit pe colegi în trafic şi l-a prins pe şofer băut. Primarul municipiului le-a cerut celor doi agenți să îşi dea demisia, informează B1 TV.

Cei doi poliţişti locali din Târgu Neamţ sunt cercetaţi disciplinar, după ce au fost prinşi băuţi în timpul serviciului. Asta se întâmpla în urmă cu câteva zile, când echipajul se afla în misiune de patrulare. Se pare că mașina cu care se deplasau avea o traiectorie care a atras atenția unui echipaj de poliție rutieră.

Şoferul a fost tras pe dreapta şi testat cu alcooltestul. Aparatul a indicat o alcoolemie de 0.46 miligrame alcool pur în aerul expirat, suficient pentru un dosar penal. Cei doi agenţi au fost duşi la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Amândoi au avut aceeaşi variantă: că au avut musafiri înainte de serviciu şi, asta e, au consumat băuturi alcoolice! Însă ambii agenţi au intrat în tură la ora 14:00 şi au fost prinşi şapte ore mai târziu, când şoferul avea deja alcoolemia extrem de ridicată.

Primarul oraşului Târgu Neamţ a avut o reacţie dură în acest caz şi susţine că are toleranţă zero faţă de astfel de fapte. A fost deja convocată comisia de disciplină, care va stabili sancţiunile pentru cei doi poliţişti, însă edilul spune că se poate ajunge până la destituirea din funcţie.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here