Aproape 60 de agenți economici și-au anunțat participarea la ”Expo-Flora”/ Ce alte produse în afară de flori pot fi cumpărate

Primăria municipiului Slatina anunță organizarea celei de-a XXIV-a ediții a manifestării ”Expo-Flora”, eveniment destinat iubitorilor de flori, firmelor din domeniul floral, producătorilor sau comercianților de flori și material dendrologic. Aproape 60 de agenți economici și-au anunțat participarea.

Acțiunea se va desfășura pe esplanada din centrul orașului în perioada 10-13 mai, fiind al cincilea an consecutiv când acțiunea are loc în acest perimetru.

La ”Expo-Flora” și-au anunțat intenția de participare un număr de 59 de agenți economici, dintre care 33 sunt firme specializate în domeniul vizat, restul fiind agenți economici ce vor comercializa produse de artizanat & handmade, dulciuri, jucării etc., se arată într-un comunicat de presă al primăriei.

Pentru a-și putea vinde produsele în cadrul ”Expo-Flora”, expozanții vor plăti o autorizație de funcționare în valoare de 15 lei/zi, la care se adaugă o taxă de teren pentru expunere de 2 lei/mp/zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here