Slatina: „Fetițele” de pe centură, deranjate de jandarmi/ Ce le-au făcut oamenii în uniformă/FOTO

„Fetițele” de pe strada Pitești au fost deranjate, miercuri, de jandarmi. Oamenii în uniformă nu le-au iertat, astfel că prostituatele găsite la „lucru” și-au trecut în cont câte o amendă nouă.

În data de 09 mai a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au acţionat pe raza judeţului Olt pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Pe timpul misiunilor executate, miercuri, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, jandarmii olteni au găsit la „lucru”, în zona străzii Pitești, mai multe prostituate. Oamenii în uniformă nu au trecut cu vederea prezența femeilor în locuri în care pot fi „pescuiți” clienții, aplicându-le amenzi.

„Au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2350 lei, la cinci persoane de sex feminin, pentru atragerea de persoane de sex opus în vederea întreținerii de raporturi sexuale cu scopul obținerii de foloase materiale”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Olt.

Potrivit prevederilor Legii nr. 61 din 1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, aceste fapte sunt sancționate cu amendă de la 500 de lei la 1500 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here