Șoferul din Balș care a omorât în bătaie un biciclist pe stradă, lăsat în libertate

Șoferul care miercuri a bătut în trafic un biciclist pe o stradă din Balș într-un conflict spontan, ulterior victima decedând, a fost plasat sub control judiciar. Inițial, el fusese reținut de procurori.

Deși procurorii de pe lângă Tribunalul Olt au solicitat instanței de judecată arestarea preventivă pentru 30 de zile a bătăușului, judecătorii au stabilit că măsura preventivă a controlului judiciar este una oportună împotriva inculpatului.

Un bărbat de 43 de ani, din Balș, a murit în urma unei bătăi crunte pe care i-a aplicat-o un șofer căruia victima, care participa la trafic în calitate de biciclist, i-ar fi făcut semne obscene.

Conflictul între biciclist și conducătorul auto, un bărbat de 35 de ani, care conducea un camion, s-a consumat lunea trecută, pe strada Nicolae Titulescu din Balș. În urma unei șicane în trafic, biciclistul i-ar fi arătat șoferului de camion semne obscene. Acesta a orpit camionul, s-a dat jos și l-a bătut pe biciclist. Loviturile aplicate au fost crunte, așa că victima a fost transportată cu ambulanța, în comă, la Spitalul Județean de Urgență Slatina. De aici, bărbatul a fost transferat la Spitalul Craiova, unde a decedat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here