Accident TERIBIL în Olt soldat cu 3 MORȚI și 2 răniți GRAV, după ce un taxi a intrat într-un stâlp

Un accident teribil a avut loc cu puțin timp în urmă pe raza localității Redea, eveniment soldat cu moartea a trei persoane. Printre victime ar putea și fi copii. La fața locului a ajuns și elicopterul SMURD Craiova. 

Citește și Ioana din Slatina are nevoie de noi. Haideți să o ajutăm să trăiască, pentru că o putem face!

Năpraznicul eveniment rutier a avut loc pe DJ 542, la intrare în comuna Redea, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe drumul județean 542, la intrarea în comuna Redea, un autoturism condus de către un bărbat, de 46 ani, din localitate, pe fondul vitezei, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ieșind în afară părții carosabile și izbindu-se de un stâlp din beton”, a declarat de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

La fața locului au ajuns pompierii și mai multe ambulanțe. Toate cele cinci persoane care se aflau în autoturism au fost găsite încarcerate. Pentru trei din victime nu s-a mai putut face, din păcate, nimic. Un minor de 12 ani a fost preluat, în stare foarte gravă, de elicopterul SMURD penru a fi transportat la Spitalul Craiova. cealaltă victimă rănită, o femeie, a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Caracal.

„Toate cele cinci persoane au fost găsite încarcerate, s-a acționat pentru extragerea acestora, iar trei victime prezentau leziuni incompatibile cu viața. Persoanele decedate, trei bărbați, aveau vârste cuprinse între 19 și 78 de ani. 

O femeie, în vârstă de 49 de ani, conștientă, a fost transportată la CPU Caracal și un minor, în vârstă de 12 ani, a fost preluat de elicopterul SMURD, în stare gravă și va fi transportat la UPU Craiova”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Polițiștii au deschis un dosar și fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Imagini de coșmar de la accident pot fi vizualizate AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here