Tânărul înjunghiat în conflictul de la Movileni, tranferat la Spitalul Universitar București/El rămâne în stare gravă

Tânărul de 19 ani din Movileni înjunghiat, weekend-ul trecut, în fața unei discoteci, de un bărbat din Perieți a fost transferat, joi, de la Spitalul Județean Slatina la Spitalul Universitar din București.

Informația a fost confirmată de managerul spitalului din Slatina, Cătălin Rotea.

„Într-adevăr, pacientul va fi transferat la Spitalul Universitar din Capitală, cu o ambulanță”, a declarat Rotea.

Pacientul rămâne în stare foarte gravă, potrivit directorului medical al Spitalului Slatina, dr. Cătălin Pătru.

„Pacientul este în stare gravă. El este intubat, cu aspirație toracică după intervenția chirurgicală la care a fost supus”, a declarat Cătălin Pătru.

La spital a ajuns, joi, și primarul din Movileni, Ion Sorin Toma, să vadă în ce stare se află victima. Edilul a spus că va fi alături de familia băiatului și că se va duce după el și la București.

Tânărul, Petre Moraru, a fost înjunghiat în noaptea de 12 spre 13 mai, în Movileni, în fața unui club, de un alt tânăr, scandalul plecând de la o fată. Victima a fost înjunghiată extrem de grav, pe toată zona abdomenului, ceea ce a făcut să i se reverse intestinele, fiindu-i atinsă și inima.

Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Slatina. A fost băgat imediat în sala de operații și supus unei intervenții chirurgicale complexe care a durat mai multe ore. Starea lui rămâne, în continuare, critică.

În conflict au fost implicate mai multe persoane, la spital ajungând și un adolescent de 18 ani, cu răni la cap și la un picior, care, după ce a primit îngrijiri medicale, a fost lăsat să plece acasă.

Autorul faptei a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt și, ulterior, arestat preventiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here