Dragnea, despre plângerea lui Orban: Se poate vorbi de antisemitism instituțional

Liviu Dragnea a declarat că în cazul plângerii penale depuse de Ludovic Orban împotriva sa și a Vioricăi Dăncilă se poate vorbi despre antisemitism instituțional. Și asta pentru că statul Israel e tratat ca o putere străină cu care noi suntem în conflict.

”Se conturează sau se poate contura ideea că, pe lângă alte prostii, se poate vorbi de antisemitism instituțional. În momentul în care citind acea plângere penală se vorbește despre acuzații de înaltă trădare pentru un oficial, care a avut întâlniri oficiale cu șefi de stat și de guvern din altă țară, dincolo de faptul că este o abordare KGB-istă, că este o abordarea ceaușistă, aici este tratat statul Israel, ca o putere străină cu care noi suntem în conflict. După părerea noastră, acțiunea aduce deservicii majore României. Atât cei care au conceput această plângere penală, cât și cei care și-au asumat-o dau dovadă de o mare iresponsabilitate

Un Guvern nu poate fi dat jos cu ajutorul procurorilor, mai ales că în plângere nu e nicio fărâmă de adevăr, dincolo de caracterul aberant al pângerii în sine”, a declarat Dragnea.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here