Cristian Tomescu a învins Fiscul în instanța de judecată, într-o cauză penală

Omul de afaceri slătinean Cristian Tomescu și cumnata sa, Loredana Minodora Țiganu, cea care conduce firma de construcții controlată de Tomescu, SC Cafmin SRL, au învins Finanțele Publice în instanță, după ce au fost cercetați penal pentru nereguli privind unele sume datorate statului și după ce soluțiile procurorilor le-au fost favorabile.

Tribunalul Olt a respins, miercuri, plângerea formulată de Direcția Regională a Finanțelor Publice Craiova, prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Olt, împotriva unor ordonanțe ale Parchetului Olt care le-au fost favorabile celor doi intimați.

„În temeiul art. 341 al. 6 lit. a Cod procedură penală, Respinge plângerea formulată de petenta A.N.A.F., în calitate de reprezentant al Statului Român, prin D.G.R.F.P. Craiova, împotriva ordonanţei Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, nr. 403/P/2016 din data de 22.02.2018 şi a ordonanţei primului procuror nr. 49/II/2/2017 din data de 03.04.2018 ca neîntemeiată”, se arată în hotărârea de miercuri a Tribunalului Olt.

Decizia magistraților este definitivă.

Cristian Tomescu și Loredana Țiganu au fost cercetați penal, iar procurorul de caz a soluționat cauza în favoarea lor. Fiscul a contestat soluția la prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, care a decis să mențină prima soluție.

Atacate în instanță cu plângere împotriva soluţiei de neurmărire/netrimitere judecată, cele două ordonanțe ale Parchetului au rămas în picioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here