Marian Vasile nu mai vrea să fie „liber de contract”. El a devenit prim-vicepreședinte al PNL Olt

Fostul lider al PMP Olt, Marian Vasile, primarul comunei Studina, este, de miercuri, 23 mai, prim-vicepreședinte al PNL Olt.

Informația a fost postată pe pagina de Facebook a organizației județene a Partidului Național Liberal.

„Biroul Politic Județean al PNL, filiala Olt, a votat, cu unanimitate de voturi, nominalizarea domnului primar Marian Vasile pentru funcția de prim-vicepreședinte, domeniul «Strategii Politice si Comunicare»”, se arată pe pagina de socializare a PNL Olt.

Funcția pentru care a fost votat Marian Vasile i-a aparținut Ioanei Gherghiță, fosta președintă a PNL Corabia, demisă din toate funcțiile deținute prin votul Biroului Politic Județean.

Fost membru PDL, primarul din Studina este cel care a înființat organizația județeană a PMP. În urma unor neînțelegeri cu unii dintre reprezentanții conducerii centrale a acestui partid, Marian Vasile a migrat, la începutul lui 2016, la Partidul Național Liberal.

În urmă cu mai bine de un an, el a solicitat președintelui interimar de atunci al PNL Olt, regretatul Costel Moisescu, să îi retragă sprijinul politic, sub motivul declarat că vrea să rămână o perioadă „liber de contract”. Până acum, când omul a simțit din nou nevoia de a activa politic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here