Unui stadion dintr-o comună din Olt i s-a atribuit, oficial, numele fiului primarului

Baza sportivă a unei comune din Olt poartă, de curând, numele fiului primarului. Inițiativa a fost a consiliului local, care a cerut și primit aviz favorabil din partea Comisiei de atribuire de denumiri a județului Olt. 

Este vorba despre stadionul comunei Colonești căreia i s-a atribuit, recent, denumirea „Mircea Stan”, după numele fostului fotbalist al FC Argeș Mircea Stan, fiul primarului localității, Nicolae Stan. De altfel, baza sportivă, amenajată în satul Bătăreni, a fost înființată de primărie în urmă cu patru ani, când primar al comunei era chiar sportivul.

„Este inițiativa consiliului local și a primit aviz favorabil de la Comisia de atribuire de denumiri. Baza sportivă este a primăriei și a fost înființată chiar de el, de Mircea, când era primar, fiind folosită pentru antrenamente de echipa noastră de fotbal, dar și ca spațiu pentru diverse evenimente”, a declarat primarul comunei, fostul deputat Mircea Stan.

Mircea Stan a pus în cui ghetele de sportiv în 2012, pentru a deveni primar al comunei Colonești, preluând funcția pe care tatăl său, Nicolae Stan, a ocupat-o din 1990 până în 2008, când a fost ales deputat. Acesta a candidat din nou la funcția de primar în 2016, când a preluat ștafeta de la fiul său.

În mandatul de edil, Mircea Stan a înființat, pe un islaz, stadionul care acum îi poartă numele. El a devenit și antrenor al echipei locale de fotbal, FC Vedița Colonești, care activează în Liga a IV-a, campioană județeană și reprezentantă a județului Olt la barajul de promovare în Liga a III-a.

Mircea Stan (Sursa foto: tiveditacolonesti.wordpress.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here