Paul Stănescu: Partidul Social Democrat rămâne cea mai puternică formațiune politică

Vicepremierul Paul Stănescu, președintele PSD Olt, susține că, în ciuda plecării câtorva parlamentari din tabăra social-democrată, Partidul Social Democrat rămâne cea mai puternică formațiune politică.

„Asistăm zilele acestea la o așa-zisă «dezertare» din rândurile organizațiilor PSD către o nouă și neîncepută formațiune politică.

Prea puțini pentru a influența major politica noastră de guvernare, acești migranți politici fac parte dintr-un scenariu egoist care intră în contradicție cu votul de încredere covârșitor acordat programului nostru de guvernare.

Decizia lor este cu atât mai pripită cu cât aceștia s-au îndreptat către o camarilă politică unde important este numărul membrilor, nu valoarea lor”, a declarat Paul Stănescu.

Vicepremierul României mai spune că cei plecați din PSD nu sunt decât niște oportuniști politici nededicați vreunei cauze civice și că au ales o cale fără întoarcere.

„Mai trist este că aceștia nu sunt dedicați vreunei cauze civice, ci sunt, pur și simplu, oportuniști politici care nu reușesc să contribuie la îndeplinirea celui mai ambițios și amplu program de guvernare din ultimii douăzeci de ani.

Au ales o cale greșită, fără întoarcere, și, din păcate, vor ieși, din nou, pe ușa din spate a scenei politice”, a reliefat președintele PSD Olt.

Partidul Social Democrat rămâne cea mai puternică formațiune politică și singura care a dovedit că pune în centrul politicilor pe care le promovează respectul față de cetățean, mai spune Paul Stănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here