PRIMA REACȚIE a lui Ilie Năstase după ce a fost ÎNCĂTUȘAT și DUS LA POLIȚIE: ‘M-a dat cu fața de asfalt, s-a urcat unul pe mine și …/ O să mă duc la CEDO. Nu mă duc la doamna Dan, că nu o …’

Ilie Năstase a  a fost implicat vineri dimineață într-un scandal uriaș cu Poliția Rutieră din Capitală după ce a fost prins “într-o vizibilă stare de ebrietate” la volan și a refuzat să se legitimeze. Fostul tenisman ar fi început să adreseze injurii la adresa polițiștilor, întreaga scenă finalizându-se cu aducerea lui Ilie Năstase la secția de poliție. În urma acestor fapte, Ilie Năstase s-a ales cu dosar penal.

Fostul tenismen a povestit totul pentru Antena 3.

”Milițienii, că nu pot să le zic polițiștii. Polițiștii nu sunt agresivi. Am făcut doi metri din Parcul Herăstrău și m-au oprit. Ați băut? Da, trei beri. Haideți, domnul Năstase, ați băut mai mult. M-au pus să suflu. Am spus că nu, vreau să merg la miliție și să suflu. M-a tras unul din mașină, m-a dat cu fața de asfalt, s-a urcat unul pe mine și mi-a pus cătușele. Într-un fel m-au bătut înainte. După ce mi-a făcut testul alcool, a ieșit 0,05, a venit un alt milițian și a spus că trebuie să îi luăm sânge ăstuia, că a băut. Mi-au luat și test pentru droguri. Oamenii ăștia sunt duși. 005. Așa scrie și în procesul verbal. Erau doi. Mi s-a făcut rană de la cătușe. Mi s-a spus că așa se face când nu accepți și ești agresiv. Poate am fost agresiv verbal, dar fizic nu puteam să fiu. Ei stau la pândă. Nu doar pentru mine, pentru toată lumea. Ce poți să faci seara acolo? Să mănânci și să bei. Când îi spui că ai băut trei beri și îți spune că ai băut mai mult, cum reacționezi? Mi-au spus că eram un pericol public. Dacă m-ai oprit la trei metri, care era pericolul? Ei au filmat, dar doar când eram în mașină cu ei. Au filmat doar ce au vrut ei. La secție unii mai râdeau, erau fericiți că au prins un pește mai mare. Mă duc să îmi iau certificat medico-legal. O să mă duc la CEDO. Nu mă duc la doamna Dan, că nu o interesează. Ei trebuiau să reacționeze altfel. Erau trei mașini de poliție. Cred că nu acționau așa nici dacă eram cel mai mare terorist”, a spus Ilie Năstase la Antena 3.

Ilie Năstase a fost eliberat de polițiști în jurul orei 7:30. Acesta a fost sancționat și conform legii 61/1991, pentru încălcarea ordinii și liniștii publice.

Incidentul a avut loc în jurul orei 4.45, pe Șos. Nordului, zona ambasada Chinei, iar polițiștii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus chiar de Ilie Năstase, în vârstă de 72 de ani.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here