Centrul Militar Județean (CMJ) Olt RECRUTEAZĂ tineri care vor să devină soldați

Centrul Militar Județean Olt recrutează în această perioadă personal atât pentru posturile de soldat profesionist, cât și pentru posturile de rezervist voluntar disponibile în cadrul unităților militare din județ.

Centrul Militar Județean (CMJ) Olt recrutează tineri, până la 15 iunie 2018, pentru posturile de soldaţi/gradaţi profesionişti.

Pe de altă parte, până pe data de 31 iulie 2018, Centrul Militar Judeţean Olt continuă activităţile de recrutare şi selecţie a cetăţenilor pentru ocuparea posturilor de rezervist voluntar disponibile la nivelul unităţilor militare aparținând Ministerului Apărării Naționale din judeţul Olt.

„Menționăm că recrutarea se face din rândul bărbaţilor şi femeilor cu sau fără stagiul militar satisfăcut, cu vârste cuprinse între 18 ani şi 55 de ani. Detalii suplimentare despre programul de desfăşurare a activităţilor şi criteriile specifice de recrutare le puteţi solicita la sediul Centrului Militar Județean Olt din Slatina, str. Drăgănești nr. 29 sau telefonic la numerele 0249.43.12.55 şi 0249.43.71.73”, se arată într-un comunicat de presă al CMJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here