Premiere pentru organizatorii „Călușului Românesc” și pentru instituțiile finanțatoare/ FOTO+VIDEO

Organizatorii celei de a XX-a ediţii a Concursului Naţional pentru Copii „Căluşul Românesc”, dar și instituțiile colaboratoare, ca și invitații manifestării, au fost premiaţi, joi, în cadrul unei întruniri care a avut loc în sala de ședințe a Consiliului Județean Olt.

Din partea Consiliul Județean Olt și a Primăriei Slatina au primit diplome aniversare și plachete șefii celor două instituții implicate direct în organizarea, vreme de două decenii, a concursului, Adrian Bărbulete, șeful Inspectoratului Școlar Județean Olt, și Iliuță Brăileanu, directorul Palatul Copiilor „Adrian Băran” Slatina și, totodată, directorul festivalului.

De asemenea, aceștia din urmă au înmânat diplome aniversare instituțiilor care finanțează evenimentul, CJ Olt și Primăria Slatina, dar și instituțiilor care au colaborat la succesul manifestării, mai multe licee din Slatina și principalele instituții de cultură, precum și tuturor invitaților la eveniment, coregrafi și reprezentanți ai mai multor palate ale copiilor și formații artistice.

Diplome aniversare au primit, de asemenea, și instituțiile de presă locale pentru promovarea, de-a lungul anilor, a Concursului Naţional pentru Copii „Căluşul Românesc”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here