Numărul participanților din Olt la mitingul PSD, mai mare decât au prevăzut liderii organizației județene

Deși liderii PSD Olt mizau pe participarea a 10.000 de persoane din județ la mitingul pe care Partidul Social Democrat l-a organizat, sâmbătă, în Piața Victoriei din București, la manifestație au venit mai mulți social-democrați olteni.

Cel puțin așa susțin liderii locali ai partidului, care au spus că numărul persoanelor din Olt a depășit numărul de 10.000, apropiindu-se de 11.000 de manifestanți.

„Noi am mizat pe participarea a 10.000 de persoane din județ, așa am și declarat oficial înainte de miting, că vom fi 10.000 de oameni în Piața Victoriei. Ulterior, la manifestație au sosit mai multe persoane. Sincer, au fost oameni din județ care au vrut să participe. Asta în contextul în care o anumită parte a presei susținea că au fost oameni aduși cu japca la miting. Nici pe departe”, a declarat președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu.

Peste 200.000 de oameni s-au strâns sâmbătă seara în Piața Victoriei din Capitală pentru mitingul PSD dedicat abuzurilor din Justiţie.

La manifestație, șeful PSD i-a acuzat pe Klaus Iohannis şi liderul PNL, Ludovic Orban, că sunt “captivi ai statului paralel”.

„Ce trebuie să știe statul paralel este că suntem foarte mulți, suntem voința populară exprimată de lege și constituție. Am fost întrebat ce înseamnă statul paralel. Răspunsul e simplu: e exact cum îi spune numele, un sistem care folosește instituțiile statului nelegitim, afară și în paralel cu democrația, cu voința exprimată la vot”, a vorbit, de la tribună, Liviu Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here