Simona Halep, sărbătorită pe Arena Națională/ VIDEO

Simona Halep este sărbătorită de peste 10 mii de suporteri care s-au adunat pe Arena Națională, după victoria uriașă de la Roland Garros, primul turneu de grand slam din cariera Simonei. La ceremonie a participat, pentru scurt timp, primarul general ca Capitalei, Gabriela Firea, care s-a retras de pe scenă, huiduită copios de mulțime.

Simona Halep a fost primită triumfal, dar huiduielile au început să se audă de îndată ce primarul-general al Capitalei, Gabriela Firea a apărut alături de ea.

Imnul național a fost cântat de Monica Anghle și Marcel Pavel, apoi huiduielle s-au accentuat când edilul a luat cuvântul și au continut până când Gabriela Firea s-a retras de pe scenă.

Ilie Năstase a rostit și el câteva cuvinte și a fost aplaudat. Momentul serii a fots cel în care monica Anghel i-a dedicat Simonei hitul Tinei Turner “(Simply) The Best”

Simona Halep a fost primită triumfal și pe aeroportul Henri Coandă, unde a susținut și o conferință de presă, iar fanii au avut ocazia să vadă copia miniaturală a celebrului trofeu de la Roland Garros.

Ceremonia de pe Arena Națională a fost în centrul unei polemici, pentru că, inițial, Primăria Generală a anunțat că ar urma să aibă loc pe treptele complexului sportiv. Pe de altă parte, îm presă au apărut informații că Simona Halep că ar fi dorit ca prezentarea trofeului să aibă loc într-o zonă centrală a Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here