TRAGEDIE în Olt: Șoferul mașinii lovite de tren, luni, a MURIT la spital/ FOTO

Șoferul de 40 de ani, din Corabia, al cărui autoturism a fost lovit în plin de tren, luni după-amiază, la Brastavățu, a murit astă-seară la spital, potrivit unor surse din Poliție.

Decesul bărbatului a survenit la Spitalul Clinic de Urgență Craiova, unde fusese transferat de la Spitalul Caracal.

După incident, conducătorul auto a fost găsit de echipele de intervenție blocat în autoturism.

„În momentul sosirii echipajelor, șoferul autoturismului, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit blocat în autoturism, conștient. Pompierii au deblocat ușa autoturismului și au extras șoferul, acesta fiind preluat de echipajele medicale.Șoferul prezenta traumatism cranio-cerebral, volet costal și plăgi la nivelul feței”, declara, la scurt timp după accident”, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Incidentul a avut loc în jurul orei 16.00, vina aparținându-i șoferului care nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată, potrivit polițiștilor, fiind lovit în plin de trenul interregio 9064, care circula pe ruta Corabia – Caracal.

În mașină se mai aflau două femei, și ele fiind transportate, cu răni, la spital.

„Vorbim de o pasageră aflată pe scaunul din dreapta-față, în vârstă de 46 de ani, din comuna Brastavățu, care prezenta plagă la cap în zona frontală și dureri toracice. Cea de-a treia victimă, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Vișina, pasageră pe bancheta din spate, prezenta dureri la coloana vertebrală și exortații la nivelul membrelor inferioare”, potrivit purtătorului de cuvânt al Pompierilor.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar și efectuează cercetări atât sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cât și pentru ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here