Cei trei bărbați din Olt acuzați că au răpit și violat o fetiță de 13 ani, ARESTAȚI preventiv/ Cine sunt aceștia

Cei trei bărbați din Olt reținuți, luni, pentru lipsire de libertate în mod ilegal și viol după ce, duminică, ar fi luat cu forța, de pe stradă, o fetiță de 13 ani din Osica de Jos, pe care au dus-o pe un câmp, unde ar au violat-o, au fost arestați preventiv, marți, pentru o perioadă de 30 de zile.

Măsura preventivă a fost luată magistrații Judecătoriei Caracal, la propunerea procurorilor parchetului local. Doi dintre ei, de 21 și 24 de ani, au fost băgați după gratii pentru lipsire de libertate și viol, iar al treilea inculpat, de 29 de ani, a fost arestat pentru viol.

„Judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile a celor trei inculpați pentru care s-a formulat propunerea de arestare preventivă de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, începând de astăzi, 19 iunie 2018 până la data de 18 iulie 2018. Doi dintre inculpați au fost arestați preventiv reținându-se în sarcina lor faptul că există temeiuri și indicii temeinice cu privire la săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate și viol, iar pentru cel de-al treilea inculpat s-a dispus arestarea preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de viol”, a declarat, pentru OLT-ALERT, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Caracal, Lucia Augustina Găletan.

Mama minorei a anunțat Poliția că, duminică, fetița ei, în vârstă de 13 ani, a fost răpită de doi bărbați, care au urcat-o cu forța într-un autoturism, au dus-o pe un câmp, unde unul dintre răpitori a violat-o. Individul ar fi chemat apoi un al treilea bărbat, care, la rândul lui, a violat-o pe fetiță.

„La data de 17 iunie, în jurul orelor 17,35 o femeie în vârstă de 39 de ani, din comuna Osica de Jos, a sesizat faptul că, în jurul orelor 17:15, fiica sa, în vârstă de 13 ani, ar fi fost urcată cu forța într-un autoturism care se deplasa către comuna Farcașele, iar în momentul revenirii la domiciliu declarând că ar fi fost violată. În urma activităților desfășurate de polițiști, au fost identificați doi bărbați cu vârstele de 21 și 24 de ani, care ar fi luat-o pe minoră de pe stradă, cu forța, deplasându-se pe un câmp unde bărbatul de 24 de ani ar fi violat-o. De asemenea, acesta ar mai fi chemat un bărbat de 29 se ani care, la rândul său, ar fi violat-o pe minoră”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, agentul șef Cristian Grigorescu.

Cei trei inculpați se numesc Ionel Badea, Adrian Gabriel Enache și Cosmin Ionuț Voicu, și sunt din comuna Fărcașele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here