Cosmin Floreanu este noul președinte al Tineretului Social Democrat Olt/ FOTO+VIDEO

Peste 250 de tineri social democrați, delegați la Conferința județeană de alegeri a Tineretului Social Democrat Olt, care a avut loc sâmbătă, în sala de ședințe a Consiliului Județean, au ales o nouă structură de conducere, funcția de președinte revenindu-i tânărului Cosmin Floreanu, care a preluat ștafeta de la Ionuț Ivan, trecut în tabăra seniorilor. Conferința s-a bucurat de prezența parlamentarilor PSD de Olt, a viceprim-ministrului Paul Stănescu, dar și a ministrului Agriculturii, Petre Daea, prezenți la Slatina pentru a participa la Caravana „Alege Oaia”.

În funcția de președinte executiv a fost ales Bogdan Topîrcean, iar ca vicepreședinți au fost aleși George Șofaru, Alexandru Berechet, Bogdan Matei, Andrei Barbu, Narcis Manicea, Mugurel Breoi și Gabriel Fluture.

Atribuțiile de secretar al organizației îi revin lui Alin Băluță.

Biroul a fost completat de 13 membri, respectiv Marius Nicolae, Andrei Constantin, Andrei Sică, Ciprian Florescu, Cristina Ionescu, Narcis Anuța, Delia Popa, Andreea Niță, Cristina Amza, Geanina Rafailă, Tania Raicu, Cătălin Hău și Liviu Mezdrea.

Conferința s-a bucurat de prezența parlamentarilor PSD de Olt, a viceprim-ministrului Paul Stănescu, dar și a ministrului Agriculturii, Petre Daea, dar și a mai multor directori de agenții guvernamentale, cu toții prezenți la Slatina pentru a participa la Caravana „Alege Oaia”. Nu au lipsit președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, secretarul PSD Olt, Virgil Delureanu, primarul Slatinei, Emil Moț, și nici reprezentanții conducerii centrale a Tineretului Social Democrat. La eveniment a fost și prezentă și europarlamentarul Gabriela Zoană, vicepreședinte al Comisiei de Agricultură și Dezvoltare Regională din Parlamentul European.

Noua conducere a fost felicitată de câțiva seniori, Marius Oprescu, Paul Stănescu, dar și de ministrul Petre Daea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here