Polițiștii din Olt au confiscat o tonă de carne depistată într-o autoutilitară/ Ce a pățit șoferul

Aproximativ 1000 de kilograme de carne fără documente de proveniență au fost găsite de polițiști într-o autoutilitară. Carnea a fost confiscată, iar șoferul a primit o amendă usturătoare.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu polițiști din Scornicești și Potcoava, au efectuat, noptea trecută, o acțiune pe raza orașului Potcoava, pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilicite săvârșite în domeniul comercializării ilegale de carne și produse din carne.

În cadrul acțiunii, pe raza orașului Potcoava, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din orașul Potcoava, în timp ce transporta, cu o autoutilitară, 952 kg carcase de bovine și 40 kg carcase ovine, fără a deține documente de proveniență, cu scopul de a le comercializa pe raza municipiului București.

„Având în vedere aspectele constatate, persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu  amendă în valoare  de 5.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.12/1990”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu.

Totodată, ca măsură complementară, s-a dispus confiscarea întregii cantități de carne, fiind predată unei unități specializată în distrugerea unor asemenea produse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here